Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Consilierul local Victor Cernea pune ”întrebări sensibile” despre concesionarea Centrului Vechi al municipiului Satu Mare
Florin Răchitan  - Marti, 21 Iunie 2022

Eternul ”Gică Contra” din Consiliul Local Satu Mare, Victor Cernea, vine azi cu o serie de întrebări adunate frumos într-un document oficial adresat Primăriei Satu Mare, la care dacă grofii, respectiv slugile lor, nu răspund în termenul legal stabilit de lege, jar mănâncă!

Întrebările se referă la cea mai grea decizie din ultimele trei decenii pe care trebuie s-o ia administrația publică sătmăreană, respectiv închiderea Centrului Vechi și concesionarea unei parcări subterane către un privat pentru următorii 50 de ani.

”Consider că o asemenea decizie nu o putem lua altfel decât printr-o procedură riguroasă și corectă, nu din perspectiva viitorilor executanți, ci din perspectiva cetățenilor, în primul rând!

Din acest motiv am depus azi, în calitate de consilier local, o solicitare de informații, ca orice altă discuție din viitor să aibă loc bazându-se pe informații concrete și transparente!” – precizează Victor Cernea.

Apoi, în funcție de ce răspuns va primi, vom reveni cu detalii ;))

Publicăm mai jos solicitarea consilierului local:

 

1045 vizite
Distribuie pe